Heijastinkalvo Kuka haluaa miljonääriksi?




Juoni etenee Intiassa, jossa Jamal, päähenkilö, voittaa kilpailun Kuka haluaa olla Millionaire? Tämä ohjelma koostuu kilpailija on vastattava kysymyksiin, joilla on neljä vaihtoehtoa (a, b, c, d), jokaisesta oikeasta kysymykseen tekee rahaa ja on aids 50/50, soittaa ystävälle ja auttaa yleisölle.
Ennen Jamal voitti kilpailun, se on kidutettu epäiltynä väitetystä huijausta. Vaikka kidutetaan pitäisi mennä kertomisen ja selvitetään, miten arvasi oikein kysymyksiin. Tämä julma ja surullinen tarina alkoi lapsuudestaan. Jamal ja hänen veljensä Salim todistamassa äitinsä kuoleman hindut, koska ne olivat muslimeja. He olivat orpoja ja liittyi Latika-tyttö. Nämä kolme lasta nukkuivat dumpsters ja siepattiin rikollinen, joka pakotti heidät kerjäämään. Salim säästää veljensä Jamal Latika sokaista mutta ei ole sama kohtalo. Jamal ja hänen veljensä onnistuvat selviytymään. Kun he löytävät Latika myytäisiin joka prostituutio rengas Salim tappaa rikoksentekijä paeta ja liittyy hänen vihollisensa jättäen Jamalin ja Latika majoittuminen.
Vuodet kuluvat ja Jamal toimii tarjoilijana puhelinkeskuksessa ja sieltä onnistuu yhteyttä veljensä ja tietää Latika, joka elää rikollinen. Nainen häviää, Jamal tajuaa että tapa tietää Latika osallistuu kilpailuun Kuka haluaa olla Millionaire? Koska Latikan suosikki näyttää.
Lopulta Jamal voittaa kilpailun ja tapaa Latika. Lopeta elokuva a
Tanssia.
Pohdintaa.
JAMAL Huolimatta huono, orvoille kurja henkilöllä ja on traaginen tarina, pimeässä maailmassa tallentaa rakastava PÄÄTTÄMÄÄN Latika, otti hänen elämänsä ja johti hänet alas eri polkua veljesi SALIM.
                                          Hän oppi KAIKKIEN vastoinkäymisiä ja tietämystään katkerien kokemusten käytti niitä voittaa kilpailun, joka haluaa olla miljonääri? Tämä on esimerkki tieto on tärkeä pääoman menestys. Toisesta näkökulmasta katsottuna JAMAL halusi löytää rakastettunsa, ilmestyi television Latika näki sen, koska se oli suosikkiohjelmien.
Siinä mielessä Jamal oli tavoite, joka oli löytää hänen Latika, suunnitellaan ja LÄHTEMINEN käytettävä strategia televisiossa. Tämä on esimerkki strategisen suunnittelun, päätöksenteon ja vakaumusta ja halu.
Tähden ylitetty Pitkäjänteinen vastoinkäymiset mutta hiljaa ja kiipeily stealthily ja nopeasti.
RAHAA EI pyhitä keinoja saavuttaa se, tappoi SALIM valmistuu MAAILMASSA hitmen ja lainvastaisuuden. Lisäksi se esiintyy orjuuden ja lasten väärinkäytöksiä nykyaikaa.
Vaikka olemme mukavasti kodeissa, on olemassa ihmisiä, joilla ei ole ruokaa, tai suojaa, tai puhdistetaan; Ihmiset eivät elä kelvollisesti vähiten.
Tämä elokuva osoittautuneita NÄIN erittäin huono LIFE Valmistaudu mahdollisuuksia, mutta valmistettu TIETOA. JAMAL oli yleisesti jalo henkilö ja kunnioittava Latika, vaikka se LAATIMISPERIAATTEET JA köyhällä ei ollut halua oppia, mikä on osoitettu, kun saa tiedon LUOKAN joissa kahvi ja tarjoaa yli yksi opiskelija tietää.
Päätelmät · käynnissä suunnitelmia selkeät strategiat, vakaumuksen ja intohimo on mahdollisuudet menestyä.
· Ihmiset voivat muuttaa nykyisiä ja niiden ohi tämä merkitsi tragedian ja köyhyyttä.
· Henkilö, joka tuntui arka (Jamal) voi antaa yllätyksiä parantamisen, ja siksi ei voi aliarvioida muita.
· Huono ei koskaan voita, ja jos he voittavat, he joutuvat murhaan.
· Rakkaus on hyvin kaunis.
· Alussa tämän vuosisadan on vielä eriarvoisuutta, köyhyyttä, kurjuutta ja eniten on lapsia.

No hay comentarios.:

Publicar un comentario

Gracias por dejar tus comentarios u opiniones. Lo que piensan y sienten es muy importante para nosotros. Tus reflexiones y observaciones son muy valiosas. https://osmalo.blogspot.com/

Buscador