Що відображає плівка ХТО ХОЧЕ БУТИ МІЛЬЙОНЕР?




Сюжет розгортається в Індії, де Джамал, головний герой, виграє конкурс Хто хоче стати мільйонером? Ця програма складається з учасника повинні відповідати на питання, які мають чотири варіанти (а, b, с, d), для кожного правильне питання робить гроші і має в якості допомоги 50/50, дзвінок другу і допомогу громадськості.
Перед Джамал виграв конкурс, він мучить за підозрою в передбачуваному обмані. У той час як катують повинні йти оповідає і пояснити, як вгадав правильні питання. Ця жорстока і сумна історія почалася з дитинства. Джамал і його брат Салім був свідком смерті своєї матері індусами, тому що вони були мусульманами. Вони були сиротами і приєдналися дівчиною на ім'я Latika. Ці троє дітей спали в сміттєвих контейнерах і були викрадені злочинця, який змусив їх просити. Салім рятує його брат Джамал Латіка осліплення, але не та ж доля. Джамал і його брат зумів вижити. У той час як вони знаходять Латіка будуть продані сутенерів в Салім вбиває втечу злочинця і приєднується до його ворогові залишивши Джамал і Латіка залишитися с.
Минають роки, і Джамал працює офіціантом в колл-центр, а звідти вдається зв'язатися зі своїм братом і знати про Latika, який живе зі злочинцем. Жінка зникає тоді, Джамал розуміє, що спосіб дізнатися Латіка бере участь в конкурсі Хто хоче стати мільйонером? Тому що це улюблена програма Latika.
В кінці Джамал виграє конкурс і зустрічається з Latika. Завершіть фільм за допомогою
Танці
REFLECTION
ЯМАЛ НЕЗВАЖАЮЧИ будучи бідним, сирота, жалюгідна людина і має трагічну історію, темний світ зберігаються для ЛЮБИТЬ ВИРІШУВАТИ Latika, взяв його життя і повів його на інший шлях твій брат Салім.
                                          ВІН УРОКИ ВСІХ негараздів і їх знання їх гіркого досвіду використовували їх, щоб виграти конкурс ХТО ХОЧЕ СТАТИ МІЛЬЙОНЕРОМ? Це приклад знання є важливим CAPITAL УСПІХУ. З іншої точки зору Джамал хотів знайти свою кохану, з'явився в телевізорі для Латіка бачив, як це було вашої улюбленої програми.
У цьому сенсі Джамал була метою, яка повинна була знайти його Латік, сплановані і ВИХОДИТИ стратегія, використовувані в телефільмах. Це приклад стратегічного планування, рішення і переконання з бажанням.
ЗІРКА Перевищено Наполеглива негаразди АЛЕ ТИХО І ВОСХОЖДЕНИЕ таємно і швидко.
ГРОШІ НЕ виправдовує засоби, щоб досягти його, убиті Салім БУДЕ ЗАВЕРШЕНО У СВІТІ кілерів і протиправності. ТАКОЖ вона існує як Рабство і ДИТЯЧИХ ЗЛОВЖИВАНЬ В СЬОГОДЕННЯ.
Незважаючи на те, що ми комфортно в наших будинках, є люди, які не мають ніякої їжі, або житла, або санітарії; Люди не живуть гідно міру.
У цьому ролику БУВ ТАК ДУЖЕ ПОГАНА ЖИТТЯ Будьте готові МОЖЛИВОСТІ, АЛЕ підготовлений з ЗНАННЯМИ. ЯМАЛ ВЗАГАЛІ БУЛО NOBLE ОСОБИСТОСТІ І ПОВАГА Латік, незважаючи на те, ПРИНЦИПИ І бідна людина мав бажання вчитися, то, що демонструється, коли НАВЧАЄТЬСЯ КЛАС ДЕ КАВА І ВХОДИТЬ БІЛЬШЕ ОДНОГО СТУДЕНТ ЗНАЄ.
ВИСНОВКИ · погонних плани з чіткими стратегіями, переконаністю і пристрастю мають можливості процвітати.
· Люди можуть змінити свої справжні і минуле це зазначене трагедію і бідність.
· Людина, який здавався більш боязким (Джамал) може дати сюрпризи для поліпшення, і, отже, не може недооцінювати інших.
· Погана ніколи не виграти, якщо вони виграють і в кінцевому підсумку загинули.
· Любов дуже красива.
· На початку цього століття є ще нерівність, бідність, злидні і найбільш постраждалими є діти.

No hay comentarios.:

Publicar un comentario

Gracias por dejar tus comentarios u opiniones. Lo que piensan y sienten es muy importante para nosotros. Tus reflexiones y observaciones son muy valiosas. https://osmalo.blogspot.com/

Buscador