ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ να γίνει εκατομμυριούχος;




Η πλοκή εκτυλίσσεται στην Ινδία, όπου Jamal, ο πρωταγωνιστής, κερδίζει το διαγωνισμό Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος; Αυτό το πρόγραμμα αποτελείται από ένα διαγωνιζόμενος πρέπει να απαντήσει σε ερωτήσεις που έχουν τέσσερις επιλογές (α, β, γ, δ), για κάθε σωστή ερώτηση κάνει τα χρήματα και έχει ως ενισχύσεις 50/50, καλέστε έναν φίλο και να βοηθήσει το κοινό.
Πριν από Jamal κέρδισε το διαγωνισμό, που βασανίζεται με την υποψία της υποτιθέμενης εξαπάτησης. Ενώ βασανίζονται πρέπει να πάει αφήγηση και εξηγεί πώς μαντέψει σωστά ερωτήματα. Αυτή η σκληρή και θλιβερή ιστορία ξεκίνησε από την παιδική ηλικία. Jamal και ο αδελφός του, Σαλίμ είδε το θάνατο της μητέρας του από τους Ινδουιστές επειδή ήταν μουσουλμάνοι. Ήταν ορφανά και ενώθηκαν με ένα κορίτσι που ονομάζεται Latika. Αυτά τα τρία παιδιά κοιμόντουσαν σε κάδους και απήχθησαν από έναν εγκληματία που τους ανάγκασε να επαιτούν. Salim σώζει τον αδελφό του Τζαμάλ Latika που τύφλωσε, αλλά όχι την ίδια τύχη. Jamal και ο αδελφός του, καταφέρνουν να επιβιώσουν. Ενώ θεωρούν Latika θα πωλούνται σε κύκλωμα πορνείας στην Salim σκοτώνει τη διαφυγή δράστη και ενώνει τον εχθρό του αφήνοντας Jamal και Latika διαμένουν με.
Τα χρόνια περνούν και Jamal εργάζεται ως σερβιτόρος σε ένα τηλεφωνικό κέντρο και από εκεί καταφέρνει να επικοινωνήσει με τον αδελφό του και ξέρω για Latika, ο οποίος ζει με ένα εγκληματία. Η γυναίκα εξαφανίζεται, στη συνέχεια, Jamal συνειδητοποιεί ότι ο τρόπος για να γνωρίζει Latika συμμετέχει στο διαγωνισμό Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος; Επειδή είναι το αγαπημένο πρόγραμμα Latika.
Στο τέλος Jamal κερδίζει το διαγωνισμό και συναντιέται με Latika. Η ταινία τελειώνει με
Χορός.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ.
JAMAL παρά το γεγονός ότι μια φτωχή, χωρίς πατέρα, άθλιο πρόσωπο και να έχουν μια τραγική ιστορία, σκοτεινό κόσμο ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ για την αγάπη αποφασίσει Latika, ανέλαβε τη ζωή του και τον οδήγησε προς τα κάτω μια διαφορετική πορεία αδελφό σου SALIM.
                                          Έμαθε ΟΛΩΝ ΤΩΝ αντιξοότητες και τις γνώσεις τους από πικρές εμπειρίες τους τους χρησιμοποίησαν για να κερδίσει το διαγωνισμό Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ γνώσης αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για την επιτυχία. Από μια άλλη σκοπιά JAMAL ήθελε να βρει την αγαπημένη του, εμφανίστηκε στην τηλεόραση για Latika το είδα όπως ήταν το αγαπημένο σας πρόγραμμα.
Υπό αυτή την έννοια Jamal ήταν ένας στόχος που ήταν να βρει του Latika, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Αυτό είναι ένα παράδειγμα του στρατηγικού σχεδιασμού, ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ με την επιθυμία.
ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Υπέρβαση Μένοντας αντιξοότητες ΑΛΛΑ ήσυχα και αναρρίχηση αθόρυβα και γρήγορα.
ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ αγιάζει τα μέσα για την επίτευξή του, σκοτώθηκε από SALIM να ολοκληρωθεί ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ εκτελεστές και παρανομίας. Επίσης υπάρχει ως ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ καταχρήσεις στη νεωτερικότητα.
Παρά το γεγονός ότι είμαστε άνετα στα σπίτια μας, υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν καμία τροφή ή καταφύγιο, ή αποχέτευση? Οι άνθρωποι δεν ζουν επάξια τουλάχιστον.
ΑΥΤΗ Η ΤΑΙΝΙΑ εκπομπές έχουν έτσι πολύ κακή ζωή Να είστε έτοιμοι ευκαιρίες, αλλά προετοιμάζεται με τη γνώση. JAMAL σε γενικές γραμμές ήταν ένα ευγενές ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ Latika, παρόλο που ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ φτωχός άνθρωπος είχε την επιθυμία να μάθει, κάτι που αποδεικνύεται όταν μαθαίνει ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ όπου ο καφές και παραδίδει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ μαθητής γνωρίζει.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ · σχέδια τρέχει με σαφείς στρατηγικές, πίστη και το πάθος έχει την ευκαιρία να ευδοκιμήσουν.
· Οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν το παρόν τους και το παρελθόν τους αυτή σηματοδότησε την τραγωδία και τη φτώχεια.
· Το πρόσωπο που φαινόταν πιο δειλή (Jamal) μπορεί να δώσει εκπλήξεις για βελτίωση, και ως εκ τούτου δεν μπορεί να υποτιμά τους άλλους.
· Το κακό δεν κερδίζουν ποτέ αν κερδίσει και στο τέλος να σκοτωθεί.
· Η αγάπη είναι πολύ όμορφη.
· Στις αρχές αυτού του αιώνα εξακολουθεί να υπάρχει ανισότητα, τη φτώχεια, τη δυστυχία και τα πλήττονται περισσότερο είναι τα παιδιά.

No hay comentarios.:

Publicar un comentario

Gracias por dejar tus comentarios u opiniones. Lo que piensan y sienten es muy importante para nosotros. Tus reflexiones y observaciones son muy valiosas. https://osmalo.blogspot.com/

Buscador