Reflekterande film som vill vara en miljonär?




Handlingen utspelar sig i Indien där Jamal, huvudpersonen, vinner tävlingen Vem vill bli miljonär? Programmet består av en tävlande måste svara på frågor som har fyra alternativ (a, b, c, d) för varje rätt fråga tjänar pengar och har som stöd 50/50, ringa en vän och hjälpa allmänheten.
Innan Jamal vann tävlingen, det torteras misstänkt för påstådda fusk. Medan torteras bör gå berätta och förklara hur gissade rätt frågor. Denna grymma och sorgliga historien började sedan barndomen. Jamal och hans bror Salim bevittnade döden av hans mor av hinduer eftersom de var muslimer. De övergavs och anslöt sig en tjej som heter Latika. Dessa tre barn sov i soptunnor och kidnappades av en brottsling som tvingade dem att tigga. Salim räddar hans bror Jamal Latika som förblindade men inte samma öde. Jamal och hans bror lyckas överleva. Medan de hittar Latika skulle säljas till en prostitution ring i Salim dödar gärningsmannen fly och går sin fiende lämnar Jamal och Latika bor hos.
Åren går och Jamal arbetar som servitör på ett call center och därifrån lyckas kontakta sin bror och vet om Latika, som bor med en brottsling. Kvinnan försvinner då, Jamal inser att sättet att veta Latika deltar i tävlingen Vem vill bli miljonär? Eftersom det är favorit program Latika.
I slutet Jamal vinner tävlingen och möter Latika. Filmen avslutas med
Dans.
Reflektion.
JAMAL trots att en fattig, fader, eländiga människa och har en tragisk historia, mörka värld sparas för ÄLSKA BESLUTA Latika tog över hans liv och ledde honom en annan väg DIN BROTHER SALIM.
                                          Han fick kännedom om alla motgångar och deras kunskap om sina bittra erfarenheter använde dem för att vinna tävlingen som vill vara en miljonär? Detta är ett exempel kunskap är en viktig kapital för framgång. FRÅN annan synvinkel JAMAL ville hitta sin älskade, dök upp i TV: n för Latika såg det som det var ditt favoritprogram.
I den meningen Jamal var ett mål som var att hitta sin Latika, planerade och LÄMNAR strategi som används inom television. Detta är ett exempel på strategisk planering, beslut och övertygelse med en önskan.
THE STAR överskriden Uthållig motgångar men tyst och klättring smyg och snabbt.
PENGAR INTE helgar medlen för att nå det, dödade av Salim vara klar i världen av torpeder och rättsstridigt. OCKSÅ det existerar som slaveri och barn övergrepp i moderniteten.
Även om vi är bekvämt i våra hem, det finns människor som inte har någon mat eller tak över huvudet, eller sanitet; Människor som inte bor värdigt minst.
DENNA FILM visar har således mycket dåligt liv Var beredd möjligheter, men BEREDD med kunskap. JAMAL i allmänhet var en ädel person och respekt Latika, trots att principer och fattig man hade en önskan att lära sig, något som visas när lär i klassen där kaffe och levererar fler än en student vet.
SLUTSATSER · löpande planer med tydliga strategier, övertygelse och passion har möjlighet att frodas.
· Människor kan ändra sin nuvarande och deras förbi denna markerade tragedi och fattigdom.
· Den person som verkade mer blygsamma (Jamal) kan ge överraskningar för förbättringar, och kan därför inte underskatta andra.
· Den dåliga aldrig vinna om de vinner och hamna dödades.
· Kärlek är mycket vacker.
· I början av detta århundrade finns det fortfarande ojämlikhet, fattigdom, misär och de mest drabbade är barn.

No hay comentarios.:

Publicar un comentario

Gracias por dejar tus comentarios u opiniones. Lo que piensan y sienten es muy importante para nosotros. Tus reflexiones y observaciones son muy valiosas. https://osmalo.blogspot.com/

Buscador